skip to Main Content

Venda de productes

Vins i cava

El vi produït al Celler Cooperatiu de Bellvei del Penedès prové dels raïms cultivats pels socis, procedents de terrenys ubicats principalment en el termes municipals de Bellvei, Castellet i Gornal, El Vendrell i Santa Oliva. Aquests raïms són d’una qualitat excel·lent degut al clima mediterrani de la zona que permet una maduració del fruit molt bona juntament amb un estricte control sanitari de cadascuna de les parcel·les conreades.

Les principals varietats de raïms conreades són les blanques: xarel·lo i macabeu i chardonnay amb un total de producció d’1.600.000 quilos.
Les varietats principals de raïm negre són: ull de llebre, merlot i cabernet sauvignon, amb un total de producció d’uns 150.000 quilos.

Les denominacions d’origen a les que pertanyem són: Cava, Penedès i Catalunya.

Oli d’oliva Verge Extra

El Celler Cooperatiu produeix també al voltant de 210.000 quilos d’olives arbequines, els quals es transformen amb modernes tecnologies en la cooperativa de segons grau, Centre Oleícola del Penedès,S.C.C.L. (Ceolpe) obtenint-se un oli d’oliva verge extra d’excel·lent qualitat emparat en la Denominació d’Origen Siurana.

La comercialització d’aquest oli fruitat es fa a través de Ceolpe, Castell d’Or S.L. i de l’agrobotiga del Celler de Bellvei.
S’envasa en diversos formats per fer-lo més còmode i assequible a les necessitats del consumidor.

Calçots, garrofes, fruits secs

A la nostra agrobotiga també comercialitzem calçots (només temporada) garrofes i fruits secs procedents dels conreus dels nostres socis

Per a qualsevol consulta truqueu-nos al tel.:

977 16 82 44

o poseu-vos en contacte mitjançant el nostre FORMULARI DE CONTACTE

Back To Top