skip to Main Content

El Celler

A Bellvei existeixen precedents històrics d’associacionisme agrari que es remunten a la segona meitat del segle XIX. L’actual Cooperativa Agrícola, però, fou constituïda l’any 1959 amb la crida, als pagesos, per col·laborar en la compra d’una màquina de batre o trilladora.

A partir d’aquest fet, s’ha anat succeint un camí ple de fites, com la creació de la Secció de Crèdit el 1963, o la creació del celler el 1965, que donà lloc a la producció i comercialització del vi, esdevenint una empresa moderna i activa, que no ha parat d’introduir noves tecnologies per tal d’aconseguir una major rendibilitat i qualitat en els serveis als socis i en els productes que van al mercat.

L’entrada a la CEE significà tot un repte a la competitivitat i impulsà a la Cooperativa a participar activament en la creació de les anomenades cooperatives de segon grau, com Cevipe (Centre Vitícola del Penedès SCCL), el 1985 per a la producció de vins, i Ceolpe (Centre Olèicola del Penedès SCCL), el 1988, per a la producció d’olis d’oliva. Un últim pas en aquest sentit ha sigut la participació en la creació de Castell d’Or SL, el 2005, empresa dedicada a l’envasat i la comercialització de vins, cava i oli d’alta qualitat per al mercat nacional i internacional.

VENDA DE PRODUCTES En aquesta secció trobareu totes les varietats dels nostres vins i caves i el nostre oli d’oliva verge extra en els diferents formats d’envàs que comercialitzem.

Per a qualsevol consulta truqueu-nos al tel.:

977 16 82 44

o poseu-vos en contacte mitjançant el nostre  FORMULARI DE CONTACTE

Back To Top